Въпреки че названието стара душа“ не е официален термин от

...
Въпреки че названието стара душа“ не е официален термин от
Коментари Харесай

Защо старите души са толкова трудни за обичане

Въпреки че названието „ остаряла душа “ не е формален термин от логиката на психиката, старите души в действителност съществуват. Това са хора, които са доста по-зрели от възрастта си и се държат по този начин, като че ли към този момент са изживели няколко живота.

Някои не имат вяра, че старите души съществуват, само че акушерките и доста възпитателки се кълнат, че това е действителен феномен – някои деца просто се държат по-различно от останалите и са доста по-мъдри от връстниците си.

Има доста преимущества в това да си остаряла душа, само че съществува и противоположната страна на монетата – доста остарели души имат проблем с връзките ти, а тези, които в миналото са излизали със остаряла душа, знаят, че не е по никакъв начин елементарно да ги обичаш. Но за какво е по този начин? Днес ще дадем отговор на този въпрос.

1. Старите души постоянно са отгледани от самотни родители

„ Стара душа “ може и да не се употребява в логиката на психиката, само че в детската логика на психиката съществува терминът „ псевдо-зрялост “, с който се характеризират децата, младежите и младежите, които на пръв взор са доста по-зрели от връстниците си. Тези деца постоянно се пробват да копират държанието на възрастните и в случай че те са отгледани от един родители, повода е, че още от дребни са принудени да бъдат по-самостоятелни и да оказват помощ повече. Разводът мощно се отразява на всяко дете, а неналичието на единият родител оказва въздействие върху бъдещите връзки на детето. Ако имате връзка с човек, който има остаряла душа, попитайте го за детството и за родителите му, допустимо е в душата му към момента да има контузии от оня интервал.

2. Старите души избират компанията на по-възрастни хора

Очевидно е за какво: старите и мъдри души желаят да поддържат връзка със себеподобни, които ги схващат по-добре. Това обаче може да е проблем за любовните им връзки, тъй като най-логично е да се събереш с човек, непосредствен до твоята възраст. Логично е, само че за старите души съставлява голям проблем, тъй като те усещат, че не могат да се впишат измежду връстниците си, изключително в случай че става дума за учебно заведение. Затова някои остарели души излизат единствено с по-възрастни сътрудници, което пък води до още куп проблеми.

3. Те имат високи стандарти

Тъй като старите души като че ли имат повече опит и са по-мъдри, те не се задоволяват с малко. Старите души нормално имат доста високи стандарти и постоянно съпоставят сътрудниците си със своя блян. Те могат да са държат много дистанцирано първоначално, защото преценят дали индивидът, с който излизат, в действителност е заслужен за тях, а и се опасяват да не бъдат засегнати. Ето за какво хората, които излизат със остарели души, би трябвало да бъдат търпеливи.

4. Те знаят кои са

Старите души доста добре познават себе си и знаят какво желаят, по тази причина и по-рядко вършат взаимни отстъпки, което може да е пагубно за връзките им. Освен това те по-рядко се съгласяват да пробват „ нещо ново “, защото просто знаят, че няма да им хареса. Откъде го знаят? Е, това не е ясно, може би към този момент са го пробвали в предходен живот? Техният дебелоглав сигурно може да вбеси близките и половинката им.

5. Те знаят какво желаят

Както към този момент казахме, старите души не се задоволяват с малко, те си слагат огромни цели и енергично се борят за фантазиите си. Лошото е, че от време на време старите души слагат връзката си на второ място. Те са прекомерно отдадени на себе си и на своята задача в живота. Тяхното отношение може да аргументи доста болежка на обичаните им хора, в това време тяхната упоритост и отдаденост ги прави доста забавни персони, които стимулират и близките. Онези, които имат връзка със остаряла душа, не трябва да поучават половинката си или да омаловажат фантазиите ѝ, тъй като тя сигурно ще си тръгне. Много по-разумно е да я поддържат и остарялата душа сама ще желае да открие баланс сред любовта и работата.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР