Въпреки че напоследък името на съпругата на Джъстин Бийбър -

...
Въпреки че напоследък името на съпругата на Джъстин Бийбър -
Коментари Харесай

Лимоново меренге: 5 сочни идеи за пролетен маникюр, вдъхновени от Хейли Бийбър

Въпреки че в последно време името на брачната половинка на Джъстин Бийбър - очарователният модел Хейли - циркулира в онлайн пространството главно поради задочният скандал, който се породи сред нея и някогашната възлюбена на нейният обичан - Селена Гомес - по всичко проличава, че тази звездна дама още дълго ще продължава да задава трендове за хубост по целия свят.

Последният тренд, повлиян от сполучливата инфлуенсърка е яркият маникюр в лимонен цвят, който ни припомня за изкусителния и греховно апетитен лимонен тарт с меренге.

Този колорит несъмнено ще господства пролетта и се съчетава изключително добре с маникюр, във форма бадем.

Яркият, необикновен колорит, въпреки и много “сочен ” и характерен, не минава сигналната граница на неоновите цветове, което го прави изключително гальовен, мекушав, и просто съвършен за края на март - месецът, който носи толкоз доста красиви обещания за незабравима и трепетна пролет!

Часове откакто Хейли Бийбър показа фотография на ноктите си в своя профил в Инстаграм, в обществените мрежи към този момент можеха да се намерят всевъзможни тълкования, въодушевени от маникюра на звездната дама.

В галерията ни през днешния ден сме събрали петте най-хубави хрумвания, с които да пресъздадете тази фешън и женствена визия, в този необикновен колорит на жълтото, който като че ли ухае на настъпваща пролет.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР