Въпреки че намерението вероятно е било членовете на групата да

...
Въпреки че намерението вероятно е било членовете на групата да
Коментари Харесай

К-поп групата случайно облече стари тениски на Глазгоу Рейнджърс, за да изнесе Тексаско шоу

Въпреки че желанието евентуално е било членовете на групата да носят публично облекло на бейзболния тим Тексас Рейнджърс, те вместо това се качиха на сцената за шоуто си през Далас, облечен в фланелки на Глазгоу Рейнджърс от 1990 година

На фотоси, популяризирани онлайн, две от девойките могат да се видят със спортни домашни фланелки на Рейнджърс 1996-97 на концерта в четвъртък.

През този сезон, Рейнджърс завоюва шотландската Купа на Coca-Cola с невероятна победа с 4-3 на Селтик Парк над Хартс, с присъединяване на известни играчи като Пол Гаскойн и Али Маккойст.

STAYC, формиран от Sumin, Sieun, Isa, Seeun, Yoon и J се носят на вълна от триумф след бързото издигане на последния им албум, Teenfresh, в американските ранглисти.

Изображение: Йоахим Бьорклунд за Глазгоу Рейнджърс, играещ против Арсенал през 1996 година

Тяхното почтено комплициране в Тексас по време на турнето им в Съединени американски щати несъзнателно провокира комбинация от развлечение и изненада измежду техните американски и шотландски почитатели, спечелвайки сърцата на някои последователи на клуба от Глазгоу.

K-pop идоли Blackpink wow BST Hyde Park като част от международното турне през 2023 година, с цел да отбележат значим стадий от огромния фестивал в Обединеното кралство

Един почитател на Глазгоу Рейнджърс написа в Туитър: „ Рейнджърсите са кралете на K- Поп. "

Друг написа: „ Добре, добре, ще купя всичките им албуми ".

Трети добави: „ Като шотландец, който поддържа [Рейнджърс], това не беше в моята 2023 bingo card ".

STAYC, които означиха музикалния си дебют през 2020 година с добре признатия албум Star to a Young Culture, са на интензивно турне като част от международното си турне Teenfresh, пробвайки се да укрепят световната фенбаза и да разширят въздействието си отвън азиатския пазар.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР