Въпреки, че Мустафа Карадайъ е заобиколен на политическата сцена предимно

...
Въпреки, че Мустафа Карадайъ е заобиколен на политическата сцена предимно
Коментари Харесай

За Него Не Се Говори! Най-Накрая Надникнете Зад Дебелия Дувар На Мустафа Карадайъ! Снимки! Никой Не Знае, Жене Е За

Въпреки, че Мустафа Карадайъ е заобиколен на политическата сцена най-вече с мъже в персонален проект е зависим на същински матриархат.

Лидерът на Движение за права и свободи е израснал дружно с брат си и сестра си без баща. Децата са отгледани единствено от майка си Айше. Бащата става жертва на злополука през 1973 година като пада с автомобила си в р. Въча. Вдовицата сама им построява къща в село Борино. А наоколо до тях израства и бъдещата половинка на политика, предават от електронното издание retro.bg.

Председателя на Движение за права и свободи се познава с бъдещата си жена още от дете. Влюбили се обаче по време на студентките години. Сватбата била още преди да изкарат висшето си обучение. А скоро по-късно се появила и първата им щерка Айсел. Кръстена на баба си и на починалия си дядо по бащина линия. Втората дъщеря се ражда по-късно и носи красивото име Джейлан.



Двете девойки на Карадайъ от деца били запалени по актьорското майсторство. Те от дребни посещавали частна театрална школа в столицата. По-голямата Айсел сега учи в Нов Български университет и към този момент има първи изяви като сполучлив режисьор.

По-малката Джейлан е на 16 години и е възпитаничка на Испанската гимназия. Още в предучилищна възраст има изяви на театралната сцена. За нея учителите споделят, че доста надарена и виновна.

Според близки до Мустафа Карадайъ Айсел приличала повече на баща си. Докато ученичката Джейлан на майка си Джеврие.

Най-горда с изявите на сцената на своите внучки била баба им Айше.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР