Въпреки, че може да не работи и да живее охолно

...
Въпреки, че може да не работи и да живее охолно
Коментари Харесай

Ето как плеймейтката на Рачков показа, че не е с него заради парите

Въпреки, че може да не работи и да живее пищно поради обичания си Димитър Рачков, плеймейтката Анита Димитрова сподели, че не е от девойките, които могат да разчитат единствено на мъжете си. Дали, с цел да затвори устите на злите езици, хубавицата сподели, че въобще не си губи времето в лукс и мързелуване.

Блондинката, която е приключила езиковата гимназия в Хасково с отличен триумф, а по-късно е призната от раз в УНСС, към този момент работи интензивно по завършването на магистратурата си. На стори в обществената мрежа тя сподели курсовия си план, който е на тематика набиране на фрагменти за търговски представители в една от телекомуникационните компании.



Приближени до хасковлийката настояват, че тематиката за Рачков и парите му, поради които била с него е извънредно мъчителна за нея. Тя била непримирима към хорските подмятания зад тила й. "Анита желае да се потвърди като човек, който има специалност, а не да гледат на нея като на следващата празноглава плеймейтка ", разясняват осведомени.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР