Въпреки че модата не спира да се развива, има класически

...
Въпреки че модата не спира да се развива, има класически
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: Негово Величество Тренчкотът

Въпреки че модата не стопира да се развива, има типичен феномени и трендове, за които времето от дълго време не е фактор, а тяхната безконечна новост и непреходност в никакъв случай няма да ги причисли към графата "старомодни ".

Точно подобен е казусът с така наречен тренчкот . В най-традиционния си тип (този на основателя му - Томас Бърбери) съставлява връхна дреха от непромокаем габардин с дължина до глезена, с 10 чифта копчена в предната част, разпределени в две редици, колан на талията и украсителен подробност на раменете, наподобяващ пагони. С една дума, това е най-подходящата дреха за студените дъждовни месеци.

Добрата вест е, че актуалните фешън трендове оферират разнообразни разновидности на класическия модел по този начин, че да завоюва сърцето на всяка съвременна жена. И в този ред на мисли, през днешния ден ще ви предложим няколко стилни градски визии.

Ето по какъв начин да носите тренчкота по четири разнообразни метода за четири разнообразни мотива:
 Негово Величество Тренчкотът: ето по какъв начин да го носиш  Негово Величество Тренчкотът: ето по какъв начин да го носиш  Негово Величество Тренчкотът: ето по какъв начин да го носиш  Негово Величество Тренчкотът: ето по какъв начин да го носиш
Е, в случай че успяхме да ви вдъхновим, в този момент е време да използван насъбраните познания на процедура.

С помощта на Fashion Days ви представяме четири стилни находки , които заслужават мястото си във вашия дрешник (можете да поръчате някои от тях още през днешния ден с огромно НАМАЛЕНИЕ!):
 EDNA ОБ(Л)ИЧА: настоящи модели тренчкот на страхотни цени  EDNA ОБ(Л)ИЧА: настоящи модели тренчкот на страхотни цени  EDNA ОБ(Л)ИЧА: настоящи модели тренчкот на страхотни цени  EDNA ОБ(Л)ИЧА: настоящи модели тренчкот на страхотни цени
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР