Въпреки че любовната история на принц Уилям и Кейт Мидълтън,

...
Въпреки че любовната история на принц Уилям и Кейт Мидълтън,
Коментари Харесай

Когато принц Уилям заряза Кейт Мидълтън по телефона... а тя си го върна с костюм на медицинска сестра

Въпреки че любовната история на принц Уилям и Кейт Мидълтън , принцесата на Уелс,сама по себе си е приказка, тяхната романтика включва своите възходи и падения . По време на един от най-лошите интервали от връзката им, Уилям се разделя с Кейт по телефона , съгласно нова биография, дело на кралския помощник на ABC News Робърт Джонсън.

(Видеото нагоре: Кейт Мидълтън, щерка ѝ Шарлот и холивудски звезди на финала на „ Уимбълдън ”)

Това се случва през декември 2006 година , тъкмо когато Кейт е на път да навърши 25 години. По същото време, Уилям служи в армията и английската преса чака с неспокойствие вести за иден кралски годеж. Неочаквано обаче се случва... противоположното.

" Уилям й се обади по телефона и й сподели, че желае да се разделят ", написа Джобсън в фрагмент от книгата, оповестен от Daily Mail. Обяснението му бе, че " двамата се нуждаят от повече пространство, с цел да намерят личния си път и към сегашния миг не може да й предложи брак ". В прочувствения 30-минутен диалог излиза наяве, че двамата са на " радикално разнообразни страници " в живота си.

" Това бе пагубен удар за Катрин. Тя бе двойно разочарована - веднъж от раздялата и повторно поради обстоятелството, че се случва по телефона. Макар и не за първи път Уилям да подложи на подозрение връзките им, този път присъдата изглеждаше дефинитивна ", добавя Джобсън.

Въпреки всичко Кейт взима решение да не се отхвърля . Около половин година по-късно те се срещат още веднъж на празненство с костюми , проведено от техен общ другар. Катрин наподобява зашеметяваща в униформа на... здравна сестра и щом я вижда още веднъж, принцът схваща, че е позволил неточност. И въпреки да й се постанова да изчака цели 3 години, по време на които даже си печели и ироничното название " Чакащата Кейти ", през 2010 година годежът им е публично разгласен

" Тя влезе в брака с необятно отворени очи. Беше претърпяла съществени върхове и спадове със своя принц през годините, само че този път бе уверена, че любовта им един към различен ще издържи ", написа Джобсън.

Оказва се права. На 29 април 2011 година на обилна гала в Уестминстърското абатство, следена от целия свят, Уилям и Кейт подписват брак . А през днешния ден, 13 лета по-късно, и двамата на по 42, са към момента надълбоко влюбени един в различен, а любовта им е донесла на бял свят и три деца - принцовете Джордж и Луис и принцеса Шарлот.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР