Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди финализираха развода си

...
Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди финализираха развода си
Коментари Харесай

Изневерила ли е Жизел Бюндхен на Том Брейди

Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди завършиха развода си още през октомври 2022 година моделът едвам неотдавна стартира да приказва по-открито за измененията, които са ѝ се случили от този момент, в това число и в персоналния ѝ живот.
 Жизел Бюндхен след Том Брейди - режимът, който й оказа помощ да се оправи с раздялата
Стриктният режим на Жизел Бюндхен (с който се оправи с раздялата с Том Брейди)

Тайните на модела

В свое изявление по-рано този месец тя показа, че двете ѝ деца остават нейн главен приоритет. В същото време обаче  разкри, че сърцето ѝ е отворено за последваща обич.

" Това е нова глава в живота ми и мога да науча нови неща. Вървя по пътя си по друг метод и съм признателна за всичко това. Благодарна съм за всеки урок ", добави тя тогава.

В последното си изявление за WJS обаче  за пръв път дава съответен отговор на някои от необятно обсъжданите изказвания по отношение на персоналния си живот.

Моделът признава, че сега фактически излиза с някого, само че без да разкрива тъкмо с кого. Въпреки това от месеци насам се допуска, че новият мъж в живота ѝ е  - фамилният им инструктор по жиу-жицу.

Самият той нито е потвърждавал, нито отричал спекулациите, до момента в който пред Vanity Fair предходната година  каза единствено, че не е сюрпризирана от обстоятелството, че откогато е разведена, хората се пробват да я свързват с кого ли не.

По думите ѝ Хоаким се е трансформирал в страховит другар за нея и фамилията ѝ.

" Той е наш преподавател, само че най-важното е, че е човек, на който се удивлявам и на който имам вяра. Много е хубаво да имам подобен тип сила, и децата ми също да са към този вид сила ", добави тогава моделът.

Сега обаче, по отношение на новата си връзка, тя издава, че е първият път, в който се среща с някого, който първо ѝ е бил другар. " Много е друго. Много е откровено и доста транспарантно ", споделя още.
 Жизел Бюндхен година и половина след развода с Том Брейди - прочувствените думи на модела
„ Смъртта на една фантазия “ - Жизел Бюндхен намерено за развода година и половина по-късно

Емоцоналните думи на модела

Все отново тъкмо тези нейни думи като че ли подсказват, че точно Хоаким Валенте е новият мъж в живота ѝ. И въпреки по този начин и да не дава повече подробности относно любовния си живот сега, Жизел Бюндхен е безапелационна за едно. А точно, че не е изневерявала на по време на брака им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР