Въпреки че изданието на Hell's Kitchen с участието на предизвикателната

...
Въпреки че изданието на Hell's Kitchen с участието на предизвикателната
Коментари Харесай

Андреа от Hells Kitchen отново изпоти мрежата

Въпреки че изданието на Hell's Kitchen с присъединяване на предизвикателната нидерландка Андреа завърши от дълго време, тя продължава да " работи " крепко върху това да приковава вниманието на почитателите си в обществените мрежи - както правеше и по време на кулинарната конкуренция.

Разбира се, множеството от фотосите на провокативната русокоска, не оставят съвсем нищо за въображението, ето, че тя може да пръсне вманиачен съблазън и без безусловно да е чисто гола.

Любопитното в тази ситуация е, че до неотдавна Андреа беше изтрила някои свои горещи фрагменти, само че очевидно този ѝ метод не я кара да се усеща изключително удобно и ето, че тя още веднъж е в познатата си роля на прелъстителка.

Поредният ѝ спиращ дъха кадър е направено някъде из България, към момента не е ясно кой е фотографът, само че пък задоволително ясно се вижда неналичието на сутиен на нидерландката.

Тези дни палавата Андреа се щракна и с друга звезда от Hell's Kitchen - Никола, като написа за него, че това е същинският победител във формата съгласно нея.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР