Въпреки че имат достъп до скъпи треньори и процедури, понякога

...
Въпреки че имат достъп до скъпи треньори и процедури, понякога
Коментари Харесай

Многодетна майка отслабна със 70 кг: Превърна се в изкусителна богиня СНИМКИ

Въпреки че имат достъп до скъпи треньори и процедури, от време на време отслабването е предизвикателство, което много мъчно се преодолява. А какво да кажем за елементарните дами, които нямат лукса да имат детегледачки, готвачи, персонални фитнес треньори, диетолози и свободно време за спорт?

44-годишната Рейчъл Форд е елементарна жена с четири деца и тегло над 100 кг. В един миг намирането на подобаващи облекла е станало все по-трудно, само че един ден всичко се е трансформирало след една фотография. Рейчъл видяла себе си с бански и това изцяло трансформирало живота й.

" Мразех себе си. Гледайки тези фотоси, се изтезавах от виновност и се усещах като най-тъжната жена на света ", споделя тя. Вече на 20-годишна възраст е била с тегло от 83 кг. Споделя, че непотребните килограми не са й пречели да срещне любовта в лицето на Джим, който е по-възрастен от нея - на 48 години при първата им среща. Въпреки разликата във възрастта, те са решили да сключат брак.

Всеки ден си поръчвали храна за у дома – торти, китайска кухня, пица и други. " На Джим не му пукаше какъв брой тежа ", признава Рейчъл. След това тя забременява и ражда първото си дете, след което тежестта й доближава до 130 кг. Тя не си е и помисляла за диети и тренировки, защото не е разполагала с време.

Но след раждането на второто й дете, тя взема решение твърдо да се избави от непотребните килограми и среща цялостната поддръжка на брачна половинка си.

Въпреки компликациите, тя съумява да смъкна невероятните 57 кг. Отново последвало разпределяне и минаваме към джънк храна и не след дълго, тя още веднъж „ удря “  130 кг.

Отново последвала смяна, като тя е съумяла да смъкна този път 70 кг. От наслада Рейчъл провежда фотосесии с новата си визия. Споделя, че може да тича с децата без да се задъхва и още веднъж да облича облеклата, които харесва.

Снимките й я стимулират да стои надалеч от нездравословната храна.

Източник: blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР