Въпреки че имат 33 години разлика във възрастта, Катрин Галасо-Вигорито

...
Въпреки че имат 33 години разлика във възрастта, Катрин Галасо-Вигорито
Коментари Харесай

Майка на 56 и дъщеря на 23, но е трудно да се каже коя е по-секси

Въпреки че имат 33 години разлика във възрастта, Катрин Галасо-Вигорито (56 г.) и щерка й Габриела (23 г.) са неразделни.Те носят идентични тоалети всеки ден и споделят, че постоянно ги бъркат, че са сестри.

Мама Катрин обича да се облича еднообразно с децата си, когато са дребни, само че до момента в който другите й дъщери, Лорън (24 г.) и Софи (18 г.) не са толкова очаровани, междинната щерка Габриела, страшно доста го харесва.



Години по-късно майка и щерка не престават да се обличат по еднакъв метод и за щастие дори са с идентичен размер. Габриела, козметик, модел и инфлуенсър от Кънектикът, Съединени американски щати, споделя: " Ние постоянно си пасваме. Различно е и провокира неспокойствие там, където отидем. И двете сме оптимистични и радостни. И двете вършим всичко дружно. Правим си ноктите дружно. Ходим да пазарим, пътуваме дружно и дружно сътворяваме визията си. "

Мама Катрин, която е публицист и някогашен модел пък споделя, че хората постоянно ги бъркат със сестри. " Изглеждаме много идентични. Ние сме с безусловно същия размер. Свързват ни обаче освен облеклата, но и сърцата ни. "



Катрин споделя, че е почнала да купува на всичките си деца едни и същи тоалети, защото просто било по-лесно всички да се снабдят с две или три идентични рокли с разнообразни размери.

  " Ако отидем в парка, елементарно се виждат, а и по този начин се основава доста тясна връзка. "



Габриела и Катрин са с размер нула по номерацията в Съединени американски щати, носят обувки номер 38 и имат съвсем идентична височина от 1.7 метра. Габриела нормално е тази, която избира тоалетите им и постоянно прави прическата и грима на майка си - тъкмо като нейната, употребявайки същите артикули.

Двойката разказва стила си като " boujee ". Габриела изяснява пред Metro, че това значи необикновено. " Обичаме да носим розово, ярки цветове и всичко ослепително. "



Двете се напасват всеки ден, когато могат - с изключение на дните, когато Габриела би трябвало да носи черно за работата си в салона, като даже имат съвпадащи халати.

" Винаги сме били доста близки. Просто е доста занимателно. И двете обичаме модата. " Отивам в магазина и виждам нещо, което одобрявам, и постоянно закупувам едно и за щерка си ", споделя Катрин.

Габриела пък показва техните тоалети в Instagram и TikTok, където почитателите й постоянно разясняват какъв брой си наподобяват, като не икономисват похвалите, че гените им са невероятни. Катрин не крие, че обича да я бъркат с 30-годишна, което ужасно доста я ласкае.

Катрин и Габриела участваха преди няколко месеца дружно в шоу на Седмицата на модата в Ню Йорк и прекараха седмицата в публични рокли, което разказват като ужасно прекарване, тъй като обичат " блестящата визия ".

Двете се надяват да създадат дружно линия за облекла или бижута в бъдеще и да се появят дружно на аления килим. Габриела счита да последва стъпките на майка си, някогашна Мис Кънектикът, Съединени американски щати. Признава, че е тренирана от нея за това.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР