Въпреки че имаше слухове, че Цвети и Криско са разделени,

...
Въпреки че имаше слухове, че Цвети и Криско са разделени,
Коментари Харесай

Цвети се оплака от Криско

Въпреки че имаше клюки, че Цвети и Криско са разграничени, които те настойчиво отричаха със седмици, в последно време любовта сред тях като че ли се възобновява с нова мощ. Това обаче, не пречи в това време брюнетката да се оплаче от мъжа си, написа Шоу Блиц.

Наскоро в стори в обществените мрежи Цвети съобщи, че до някаква степен осъжда Криско, който я смята, надали не, за стопанка, която би трябвало да се грижи за всичко у дома, а той самият нищо да не пипва.

Темата несъмнено провокира огромно внимание, изключително измежду дамската част от почитателите на Цвети, за които доста от написаното звучи задоволително познато. И, несъмнено, са напълно на нейна страна.

Наскоро по изключително комичен метод Цвети пусна клипче в профила си, което в резюме разказа обстановката. На британски на декор се чува женски глас, а Цвети разиграва случката пред камера. " Къде, по дяволите, е чистачката ни? ", се чува на клипа, като в същия миг монологът продължава " А, това съм аз ". Някои от фенките на половинката на Криско също се припознаха във видеото.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР