Въпреки че има знаци, които я предизвестяват, откриването ѝ винаги

...
Въпреки че има знаци, които я предизвестяват, откриването ѝ винаги
Коментари Харесай

Дали да му простите изневярата? Няколко въпроса, които да си зададете

Въпреки че има знаци, които я предизвестяват, откриването ѝ постоянно е мъчително, ненадейно. Изневярата – разрушителна, рядко заздравяваща връзката, показваща нови по-добри пътища. Въпрос на позиция е дали носи позитиви за връзката, само че когато една жена е жертва на невярност от страна на колегата си, рано или късно си задава въпроса дали да му елементарни. Решение, което се взима мъчно, дълготрайно, само че някои въпроси биха могли да са насочващи. Вижте някои от тях.

Изневерявал ли ви е в предишното или на предходните си партньорки?
Някои мъже имат „ богата “ история на изневери във връзките си, по тази причина е добре да помислите дали си заслужава да му простите измамата към вас. Такива мъже е по-малко евентуално да трансформират държанието си или то ще е единствено краткотрайно.

Съжалява ли в действителност за изневярата?
Как се пробва да поправи нещата? Опитва ли се въобще или хвърля виновността върху вас? Няколко основни въпроса, които ще ви насочат или към това да му простите, или да продължите напред, търсейки по-достоен сътрудник.

Какъв вид е изневярата?
Ако той е бил в продължителна прочувствена връзка с въпросната жена, най-вероятно ще ви бъде по-трудно да му простите, в сравнение с в случай че е било еднократно и не поддържа връзка.

Смятате ли, че още веднъж може да изградите разрушеното доверие посред ви?
Доверието е пиедестал на една любовна връзка. Един път разрушено, то мъчно се възвръща. Отнема време, старания и от двете страни, тествания за този, който е измамил. Вярвате ли, че има какво да се „ избави “ посред ви? Партньорът ви демонстрира ли предпочитание и дейности, с които желае това да се случи?

Доколко са накърнени вашето доверие и самочувствие?
Когато сътрудникът, който обичаме ни изневери, напълно обикновено е да се усещаме предадени, да стартираме да се съмняваме в своите качества като сътрудник и персона, в своята прелест. Започваме да упрекваме себе си за всичко. Егото страда. Затова преди да решите дали да му дадете късмет, се запитайте до каква степен самочувствието ви страда и дали за в бъдеще всеки негов жест, взор, забавяне, няма да ви кара да си мислите, че още веднъж желае да изневери. Защото, в случай че не сте сигурна в себе си като персона, ниското самочувствие в допълнение ще насажда напрежение в връзките ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР