Въпреки че има реални пречки пред възприемането на криптовалутите, в

...
Въпреки че има реални пречки пред възприемането на криптовалутите, в
Коментари Харесай

Марк Кюбан: Скоро ще се чудим как сме живели без криптовалути

Въпреки че има действителни спънки пред възприемането на криптовалутите, в последна сметка те от ден на ден отразяват действителната им полза и търсене, уточни в Twitter милиардерът вложител Марк Кюбан. Според него е надалеч момента, в който " ще се чудим по какъв начин сме живели в миналото без криптовалути. "

Той посочи още в поредност от 10 туита, че, защото този клас активи не се употребява, цените на криптовалутите постоянно се въздействат от настоящата им приложимост, а не от спекулативната им възможна стойност. Но Кюбан е на мнение, че има доста огромни благоприятни условия за усъвършенствания.

" Наличието на повече TPS и по-ниски такси за газ не е задоволително ", написа той, евентуално базирайки се на постоянно грандиозните изказвания на нови криптовалути, които нямат съвсем никаква интензивност. " Трябва да има резултат на настоящата мрежа и забележителен растеж на потребителите. Това е предизвикателство за множеството млади мрежи, тъй като с дребни изключения, маркетингът в крипто вселената е повече от ужасяващ. "

Той означи, че постоянно оставя екипите, стоящи зад криптовалутите, " комплицирани ", когато пита за " техните артикули, продажби, брутен марж долари и облаги ", само че че тези индикатори са извънредно значими в това, което той характеризира като извънредно конкурентно поле.

В допълнение към маркетинговите несгоди, притежателят на Dallas Mavericks сподели, че неналичието на необятно публикувано схващане за основни механизми като ръководството на протоколите пречи на растежа на криптовалутите. Не се прави задоволително, твърди той, с цел да се " подчертае въздействието, което ръководството може да окаже върху платформите и техните продукти/услуги ".

Когато една криптовалута надвиши тази сегашна фаза, в която потребителите би трябвало да бъдат образовани, а продуктите и услугите би трябвало да се продават и доставят въз основа на първичните обещания, тогава цифровите активи ще узреят за всеобща приложимост, въпреки всичко положително разяснява Кюбан. Той гледа извънредно положително на последните вести за биткойн и Dogecoin, като личната му компания приема заплащания в двете, както и в етер.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР