Въпреки че има известен напредък в преговорите между Русия и

...
Въпреки че има известен напредък в преговорите между Русия и
Коментари Харесай

Израел вижда големи пропуски за разрешаването на конфликта в Украйна

Въпреки че има прочут прогрес в договарянията сред Русия и Украйна, остават огромни пропуски. Това съобщи израелският министър председател Нафтали Бенет, който се пробва да посредничи за преустановяване на спора сред двете страни, оповестява " Ройтерс ".

Все още остава дълъг път, тъй като има няколко противоречиви въпроса, някои от които са фундаментални, акцентира той.

Бенет добави, че Израел, " дружно с други другари по света, ще продължи да се пробва да преодолее пропастта и да постави завършек на войната ".
 Зеленски: Израел ще би трябвало да живее с избора си за Украйна
Зеленски: Израел ще би трябвало да живее с избора си за Украйна

Украинският президент се обърна и пред Кнесета

Вчера украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че, който прави дали да помогне за отбраната на Украйна против съветската инвазия.Той сложи под въпрос нежеланието на Израел да продаде отбранителната система " Железен купол " на страната му.

Израелският министър председател Нафтали Бенет организира голям брой диалози по този начин и със Зеленски в опит да подкрепи напъните за разрешаване на спора в Украйна.

Израел не се причисли към западните наказания против Русия. С експлоадирането на войната Израел в действителност анулира безвизовия режим за украинците. Еврейската страна отхвърли да достави смъртоносни оръжия на Украйна. В последна сметка Израел не осъди и апелите за " денацификация " на страна, чийто президент е етнически евреин.

В последно време Ерусалим се загатва като допустимо място за осъществяване на договаряния межди президентите Русия Володимир Зеленски и Владимир Путин.
 Лидерите на Русия и Израел разговаряха за Украйна
Лидерите на Русия и Израел разговаряха за Украйна

Разговорът е траял повече от 90 минути
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР