Въпреки че гладуването може да ви помогне да отслабнете при

...
Въпреки че гладуването може да ви помогне да отслабнете при
Коментари Харесай

4 шейка, които може да включите в режима си за отслабване

Въпреки че гладуването може да ви помогне да отслабнете при избрани условия, това не е процедура, която е подобаваща за всеки. Има даже проучвания, които демонстрират, че периодическото недояждане има същите резултати върху загубата на тегло като здравословното хранене без недояждане.

Така че, в случай че този способ не ви харесва, не би трябвало да се притеснявате. Един от разновидностите да не гладувате е да консумирате шейкове, с които да допринесете за загубата на тегло.

Тези питиета смесват зеленчуци и плодове, които обезпечават витамини. Те обаче не са вълшебен артикули и би трябвало да бъдат съпроводени от физическа интензивност.

1. Смути от зелени плодове

Това смути, което ще ви помогне да отслабнете, има голям брой преимущества. Ще забележите, че денем ще имате повече предпочитание за уриниране след потреблението му, само че това е предстоящ резултат.

Имате потребност от следното:
1 краставица1 филиз целина1 зелена ябълка2 късчета джинджифилсокът от един лимон20-30 листа спанак
Поставете всички съставки в блендер, до момента в който се смесят добре. Прецедете полученото и изпийте вашето смути, с цел да започнете деня. Това е питателна и свежа алтернатива, която да комбинирате със закуската.

2. Смути от манго и зеленчуци

Този апетитен шейк за намаляване ще ви осигури витамини А, С и калций, които ще оказват помощ за подсилване на имунната ви система. Освен това, защото е източник на фибри с положително качество, ще усъвършенства и контролира чревния ви тракт.

Имате потребност от следните съставки:
1 сладостен картоф3 морковаброколи (около 100-200 г.)сокът от 1 манго
Като се има поради, че едно от най-големите преимущества на този шейк е високото му наличие на фибри, не се предлага прецеждането му. Ако обаче не ви харесва да го консумирате по този метод, ще би трябвало да употребявате цедката.

3. Цитрусово смути

Един от най-вкусните шейкове, които ще ви оказват помощ да отслабнете, без да се постанова да гладувате, е този, подготвен с цитруси и червени плодове. Той е източник на витамин С и антиоксиданти, заради което оказва помощ за подсилване на имунната система и противодейства на резултатите от оксидативния стрес в организма. Съдържайки куркума, това смути работи и против хронично инфектиране.

Трябват ви следните съставки:
1 дребна чепка грозде5 къпиничетвърт ананассокът от един лимонпарче куркумаполовин чаша кокосова водаполовин чаша портокалов сок
Поставете съставките в блендера и разбийте, до момента в който се получи хомогенна примес. След това прецедете смутито, с цел да премахнете семките от плодовете. Консумирайте когато и да е на деня.

4. Червени плодове с овес

Червените плодове имат огромни изгоди за здравето, защото са богати на антиоксиданти и витамини. Това смути освен ще усъвършенства имунната ви система, само че и ще ви помогне да контролирате глада, с помощта на овесените ядки, които способстват за насищане.

Съставките са следните:
2 ягоди4 къпини2 боровинки4 малини1 връзка спанак1 супена лъжица овесени ядки1 чаша бадемово мляко
Смесете всички съставки, до момента в който се обработят добре. След това сервирайте и консумирайте, когато пожелаете.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР