Въпреки че емоциите след сватбата на Софи Маринова и Гринго

...
Въпреки че емоциите след сватбата на Софи Маринова и Гринго
Коментари Харесай

Баровец: Гринго яхна звяр за 150 бона, играе го шофьор на Софка

Въпреки че страстите след сватбата на Софи Маринова и Гринго към този момент отшумяха, двойката не слиза от светските летописи. Сега вниманието им беше приковано от половинката на чалга фурията, който се любува на екстрите на нова мощна лимузина.

Лъскав „ Мерцедес “ подкара мъжът на Софи Маринова – Гринго. Айтоският мачо си купи мощен звяр, под капака на който се крият повече от 250 коня.
Возилото не е финален модел, само че все пак Гринго брои тлъста сума за новата си играчка, прецизира „ България през днешния ден “. Проверка сподели, че колата на възлюбения на Софка коства повече от 150 бона. Тодор Давидов, както е името на Гринго, купува колата от автосалон у нас. Продавачът му подсигурява, че возилото е карано единствено в Германия и е суперзапазено. Гологлавият мачо се влюбва в колата от пръв взор. От години той мечтае да има черен „ Мерцедес “. Щом я вижда, той взема решение да я тества и след няколко минути към този момент поставя подписа си под договорката.

Гринго самичък вади от джоба си парите за лъскавия „ Мерцедес “, на инат на слуховете, че Маринова го устоя. Здравенякът има много събрани пари, а след сватбата му остават още и той взема решение да ги похарчи за нещо, което постоянно е мечтал – да има скъпа кола. Като същински фен на високите скорости, някогашният пандизчия тунингова скъпарското возило. Гринго взема решение да затъмни даже и предните прозорци на колата, което е неразрешено в България, само че мъжът на Софка е над тези неща.

Мъжът на певицата не слиза от новата си облага. Гринго към момента не може да се нарадва на бързата си кола. Като същински благородник той непрекъснато предлага и на Софка да я кара по участия и задължения. Така Гринго влиза в ролята на водач на брачната половинка си. Мачото постоянно тества какъв брой може да вдигне звярът му на пътя. Високите скорости не са по нрава на Софка и тя непрекъснато му се кара, че кара прекомерно бързо.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР