Въпреки че е спряган за ново попълнение на Левски“, нападателят

...
Въпреки че е спряган за ново попълнение на Левски“, нападателят
Коментари Харесай

Божинов започна с „Ботев“ , получи уникален подарък от фен

Въпреки че е спряган за ново попълнение на „ Левски “, нападателят Валери Божинов стартира подготовка с „ Ботев “ (Враца). Опитният футболист чака трансфер в различен клуб, само че в случай че не се стигне до договорка, ще парафира със „ зелените “.
„ Божинов стартира с нас – посочи кметът на града Калин Каменов пред „ Труд “. – До старта на сезона има време, в случай че не се разбере с различен отбор, ще подпише нов контракт с нас. Дали е мечтан от „ Левски “? Трябва да ги попитате тях. “
Каменов посочи, че има интерес и към други футболисти на „ зелените “, само че в „ Ботев “ ще се разделят с играчи единствено против трансферна сума.

Преди заниманието Божинов получи и неповторим подарък от последовател – рамка с отрезка от вестник след триумфа над „Левски“ през есента с 3:1, когато таранът вкара две от попаденията.

Иначе тимът, воден от Сашо Ангелов, ще организира предварителен лагер в турския курорт Алания от 22 януари до 2 февруари. Там деветият в Първа лига ще изиграе четири контроли, две от които към този момент са контрактувани – с украинския „ Олександрия “ на 26-ти януари и с „ Македония “ (Гьорче Петров) на 28-и. Първата инспекция за годината пък е с „Дунав“ (Русе).
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР