Въпреки че е на крачка от трансфер в Барселона, халфът

...
Въпреки че е на крачка от трансфер в Барселона, халфът
Коментари Харесай

Пянич преди години: Като дете винаги съм харесвал Реал Мадрид

Въпреки че е на крачка от трансфер в Барселона, халфът на Ювентус Миралем Пянич като дете е бил почитател на кръвния зложелател Реал Мадрид. Това признава самият състезател в изявление за “Ослободение” отпреди години, до момента в който още носи екипа на Рома, напомня “Спорт”.

“В момента съм благополучен в Рома, само че не знам дали ще напусна през лятото. Ако ме питат за обичания ми тим, ще им отговоря, че като дете постоянно съм харесвал Реал Мадрид”, признава тогава Пянич.

Miralem Pjanic's quotes that Barca fans won't like https://t.co/G6APM7IPX8
— SPORT English (@Sport_EN) June 28, 2020 Каталунското издание обаче регистрира и друга забавна детайлност от предишното на 30-годишния футболист, която несъмнено ще се хареса повече на последователите на Барселона. През сезон 2009/10 Реал Мадрид отпада на 1/8-финалите на Шампионската лига точно след гол на Пянич, който по същото време играе за Лион. Първият мач във Франция приключва 1:0 в интерес на домакините посредством попадение на Жан Макун. В реванша на “Сантиаго Бернабеу” Кристиано Роналдо дава ранен задатък на мадридчани още в 6-ата минута, само че срещата приключва 1:1 с гол на босненеца в 75-ата минута и по този начин “Кралския клуб” завършва присъединяване си в шампионата още в първата елиминационна фаза.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР