Въпреки че е на 40-те, Глория винаги изглежда безупречно. А

...
Въпреки че е на 40-те, Глория винаги изглежда безупречно. А
Коментари Харесай

Внимание, дами! Глория издаде диетата, с която успя да втали и щерка си Симона

Въпреки че е на 40-те, Глория постоянно наподобява безупречно. А това изисква своите жертви , разбра HotArena .

Примата на поп-фолка Глория постоянно се е славела като безспорен експерт и обожател на строгия ред във всяко едно отношение. И когато става въпрос за външния й тип, Глория постоянно е безкомпромисна. Тя от години поддържа тяло, неподластно на възрастта, с помощта на прецизна диета и спорт , само че не в огромни дози. Разковничето е точно в метода, по който певицата се храни.

Покрай бременността и раждането на Симона, Глория изпитваше известни проблеми с килограмите. Още оттогава, преди цели две десетилетия, тя се обърна за съвет към лекар Емилова и до ден-днешен съблюдава нейните прецизни наставления . Най-важното в режима на поп-фолк примата е така наречен лековит апетит два пъти в годината . Режимът продължава по цялостен месец и по време на него се одобряват единствено на ябълки и чай с мед. Това несъмнено си е огромно мъжество и изисква доста мощна воля!

За да наподобява съвършено даже на 44, Глория постоянно е разчитала само на природата, а не на пластичната хирургия. Тя има единствено една интервенция за увеличаване на бюста. Така без липосукции и всевъзможни други операции съумява да поддържа тънка снага , на която могат да завидят и наборки на щерка й. 

В основата на ежедневното меню на певицата са най-вече зеленчуци под формата на всевъзможни салати. От плодовете яде единствено ябълки, портокали и грейпфрути, и то постоянно преди обед. Сирене си разрешава през ден. Често залага и на яйца, риба и нетлъсти меса . Така тя хем съумява да си обезпечи разнообразно меню, хем то да бъде и здравословно.

Същият режим от няколко години съблюдава и Симона Загорова. Дъщерята на Глория бе много пълничка по реме на пубертета. Тогава майка й мъчно успявала да й оказва надзор над нездравосложното хранене. На чаровницата, обаче, също й писнало да носи килограмите в остатък. За по-ударни резултати Симона упражнявала все ден по час , написа " Галерия ".

След това последователно почнала да се храни по режима на майка си. Глория завела щерка си на консултация при обичаната си лекар Емилова и резултатите не закъснели. Само за предходната година Загорова е свалила 15 кг и към този момент без терзания театралничи по бански!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР