Въпреки че е един от най-известните и хитови рапъри у

...
Въпреки че е един от най-известните и хитови рапъри у
Коментари Харесай

Рапърът Венци Венц отчаяно иска бебе


Въпреки че е един от най-известните и хитови рапъри у нас, водещият на „ Гласът на България “ Венци Венц не може да се похвали с благополучен персонален живот. След като постави завършек на връзката и годежа си с танцьорката Пепи, дуетната половинка на Павел е в трескаво търсене на ново гадже.

Засега опитите му очевидно удрят на камък, а отчаянието му, че не може да си хване смислено девойче стигна до там, че той реши обществено да разгласи кастинг, с цел да си откри нова обичана. Венци Венц е безапелационен, че в конкуренцията може да се включи всяка дама, която го харесва, а той ще избере една “щастливка”, която вечер ще си ляга до него.

Посъветван от сътрудника си Павел, двамата не дадоха съответни критерии, на които да дават отговор кандидатките. Така разнообразието ще бъде задоволително огромно и Венци ще може да подбере най-желаните от него.

Рапърът добавя още, че мадамата, която ще се хване с него обаче, би трябвало да е подготвена скоро да стане майка, защото той не крие, че към този момент желае да има най-малко едно бебе.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР