Въпреки че доведоха България до безпрецедентен хаос и поредна политическа

...
Въпреки че доведоха България до безпрецедентен хаос и поредна политическа
Коментари Харесай

ВМРО: Гласувайте с хартиени бюлетини! Да развалим сглобката!

Въпреки че доведоха България до невиждан безпорядък и поредна политическа рецесия, партиите от сглобката се готвят да ръководят още веднъж, пишат от.

Още от в този момент излиза наяве, че ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи се готвят за нова тройна коалиция, като за задачата желаят да си подсигуряват служебна победа. Открито приказват за едно бъдещо ръководство отново по схемата на „ сглобката “, несъмнено, под маската на фасадния си евроатлантизъм! Как може тогава да са опция едни на други?!

Битката, която се води в Министерство на вътрешните работи, не е срещу престъпността и корупцията, а за надзор и паритет върху изборния развой.

Сглобката желае да си подсигурява, че тези, които гласоподават за дребни партии или „ Не поддържам никого “, ще останат под чертата. За сглобката „ Възраждане “ е комфортното чучело, което да накара жълтопаветниците да гласоподават за провалените им партии в името на евроатлантическото единение.

Затова им трябват машините. За да повторят същия резултат от изборите, по този начин както се случваше до момента.

Централната изборна комисия е назначена от парламентарно показани партии. Членовете и ръководителите в комисиите са на парламентарно показаните партии. Кодовете и машините се пишат и настройват от представители на партиите от Народното събрание.

Единственият късмет да се спрат операциите е дребните партии да имат покровители, само че те нямат достъп до машините и кодовете.  Застъпниците обаче могат да наблюдават броенето на бюлетините. Това е единствената гаранция за почтеност и бистрота.

Затова приканва да се гласоподава с хартиени бюлетини. Само по този метод може да развалим проектите за нова сглобка.

Нека не позволяваме да бъдат изхарчени милиони, с цел да се получи същия резултат на парламентарните и европейски избори.

Нека не позволяваме сметките, разпределенията и балансите за следващ път да са за сметка на българския народ.

Да им развалим схемата!

Да счупим сглобката!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР