Въпреки че досега Меган Фокс не е била много конкретна

...
Въпреки че досега Меган Фокс не е била много конкретна
Коментари Харесай

Меган Фокс разкри нещо любопитно

Въпреки че до момента Меган Фокс не е била доста съответна и не е назовавала по име някои от мъжете, с които е имала връзка в предишното, тя не е криела, че нееднократно е изпитвала болежка и отчаяние.

Актрисата е споделяла, че е била обвързана с " доста известни " мъже, за които обаче никой не е знаел. По думите ѝ не ѝ е непознато нито да е във връзка, в която има физическо принуждение, нито в такава с психическо.

Повече за опита и прекарванията с някогашните си Меган Фокс разкрива в новата си книга с поезия Pretty Boys Are Poisonous. Покрай промотирането ѝ пък разбираме и други забавни елементи от любовния живот на актрисата.

Така да вземем за пример в скорошно посещение в предаването The Drew Barrymore Show актрисата загатва, че си е отмъщавала на някогашни гаджета по много неприятен метод.

На въпроса на водещата Дрю Баримор кое е най-лошото нещо, което е причинявала на някогашен, Меган Фокс дори не дава съответен отговор. " Не знам дали това е нещо, което мога да кажа по малкия екран ", споделя тя. И макар че по този начин и не разкрива най-лошата си постъпка, въпреки всичко споделя един образец.

" Когато бях по-млада и с избухлив манталитет, побеснях, взех багра и изписах откъс на Фридрих Ницше по стените му. След това му се наложи да си пребоядиса къщата. Беше ядосан откъс за това по какъв начин животът е ненужен, а човек е непоносим ", признава актрисата.

Това обаче се оказва, че е било едно съвсем почтено възмездие по стандартите ѝ, защото по скалата от едно до 10, го дефинира като две.

" Но това мога да споделя. Все отново ви дава визия на какво бях способна ", допълва Меган Фокс.

Предвид това нейно самопризнание, да му мисли Machine Gun Kelly, сегашната ѝ половинка. Въпреки че преди няколко месеца двамата минаха през сложен интервал, към този момент наподобява като че ли връзката им още веднъж върви добре. Нищо чудно скоро и да ни изненадат с новината, че публично са си споделили " да ", предава
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР