Въпреки че до този момент ти вероятно вече имаш доста

...
Въпреки че до този момент ти вероятно вече имаш доста
Коментари Харесай

5 страхотни секс пози за соло изпълнения на жени

Въпреки че до този миг ти евентуално към този момент имаш много добра концепция за това по какъв начин да си доставяш наслаждение сама (известният публицист Малкълм Гладуел твърди, че на човек му трябват 10 000 часа процедура, с цел да стане специалист в дадена област...), ужасно (и пъклен възбуждащо) е да разнообразяваш позите за соло осъществявания понякога. Тук ти представяме 5 пози, с които да внесеш многообразие в техниката за постигане до връхната точка сама. Захващай се за „ работа “. Имаш общото знание за това какво би трябвало да се случва „ там долу “, само че от време на време, изключително с нов или некомпетентен сътрудник, нещата не се увенчават с стремежи триумф. Ето няколко хрумвания по какъв начин да подтикнеш мозъка и тялото ти да получат черешката на тортата от секса.

1. Мастурбирай, без да имаш последна цел
Понякога е много объркващо, когато си доставяш наслаждение сама и не успяваш да свършиш... а всичко, което искаш е най-сетне да се освободиш от натруаното полово напрежение. Пробвай да се докосваш (или да помолиш колегата ти да те докосва), без да се стремиш да свършваш, а единствено с цел да усетиш какво ти е прелестно. Има огромна възможност внезапно да напипаш верния „ бутон “ за моментното ти въодушевление, който да те изстреля към върха.

2. Мастурбирай в разнообразни пози, с цел да можеш да разграничиш кои са подобаващи и за експериментиране с сътрудник
Пробвай да мастурбираш на четирите си крайници, стимулирайки чувствата, които получаваш при „ кучешката “ поза. Или яхни една възглавница, с цел да пробваш придвижванията, когато си в поза ездачката. След като си разкрила сама всички места, които би трябвало да се подтикват в дадена поза е доста по-лесно тази вечер да кажеш на приятеля си „ Хей, хайде да пробваме този вид тази вечер “.

3. Фантазирай за секс колкото е допустимо повече през целия ден
„ Мозъкът ти е неотделима част от твоята половост и можеш да се възбудиш единствено с мисъл. Важно е да знаеш, че не е належащо да изпълняваш на процедура нещата, за които фантазираш, само че те ще разпалят пристрастеностите за осъществяванията, които фактически можеш да постигнеш “, споделя професор Каръл Куин, създател на книгата „ Секс и удоволствия: гид за положителни трептения и страховит секс за всеки “.

4. Докосвай се на разнообразни места, с цел да получиш смесен оргазъм
Куин изяснява, че когато към вагиналната стимулация включиш клиторна, анална и такава на зърната, получаваш това, което специалистите назовават „ смесен оргазъм “. „ На процедура, подсилваш половата сила на повече от една ерогенна зона. Идеален метод да се докараш бързо до връхната точка “, изяснява Куин.

5. Не мисли с глава си, а се фокусирай върху чувствата на тялото ти
Това може да звучи разумно и всеки да го знае, само че Куин твърди, че е нещо, наречено „ чувствено фокусиране “, другояче казано концентриране върху чувствителността на тялото ти. „ Когато мислиш за това дали тялото ти наподобява добре в дадена поза или почнеш да изчисляваш дали ще свършиш за избран откъслек от време не е секси и те лимитира. Спри да мислиш с главата си и почни да усещаш по какъв начин се усеща тялото ти “, споделя Куин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР