Въпреки, че бившият образователен министър Даниел Вълчев винаги е облечен

...
Въпреки, че бившият образователен министър Даниел Вълчев винаги е облечен
Коментари Харесай

Даниел Вълчев тръгна с раница върху костюма

Въпреки, че някогашният учебен министър Даниел Вълчев постоянно е облечен в костюм, той не употребява дипломатическо куфарче в всекидневието си, а залага на раница, която носи на гърба си – също като студентите, на които преподава.

 

Преди броени дни политикът от „ България на жителите “ и Национална движение „Симеон Втори" се срещна делово с мъж на междинна възраст и две дами в центъра на София. Костюмарът дойде с огромната си черна раница на гърба и незабавно след здрависването с чакащите го, изясни преимуществата на приземното помещение, намиращо се наоколо.

 

 

 

Не след дълго към тях се причисли и още един мъж, който също изслуша някогашния министър с интерес. 61-годишният някогашен министър е притежател на въпросния парцел и има намерение да го отдаде чартърен или пък да направи изложба в него, издават хора от квартала, осведомени с желанията му.

 

Прави усещане, че напоследък Даниел Вълчев не върви изкривен, а е подобрил доста стойката си. Преди време той бе изловен от папараци с много неправилна стойка и изглеждаше по този начин, като че ли се е схванал.

Инфо: Уикенд

Тагове: Даниел Вълчев министър на образованието НДСВ „ България на жителите “ раница костюм
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР