Въпреки че актьорите се движат в едни и същи среди,

...
Въпреки че актьорите се движат в едни и същи среди,
Коментари Харесай

Звезден Купидон: Разберете кой известен актьор е запознал Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Въпреки че актьорите се движат в едни и същи среди, от време на време те също имат потребност от „ сватовници “, с цел да се срещнат.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са считани за една от най-сплотените двойки на Холивуд, а щастливият им брак продължава към този момент повече от 20 години. Но знаете ли на кого те дължат познанството си? Човекът не е по никакъв начин инцидентен и е самият Антонио Бандерас!

Историята се развила по следния метод. След като снимали кино лентата „ Маската на Зоро “, Катрин и испанският мачо Бандерас, станали другари и той я поканил да го придружи на един кино фестивал. Така, тогава 28-годишната Зита-Джоунс даже и не подозирала, че едно нормално приятелско излизане в реалност ще я срещне с любовта на живота й. На събитието Антонио срещнал Катрин и Майкъл. Между двамата незабавно прехвърчали искри. По това време Дъглас към този момент бил гледал фрагменти от новия филм, в който Зита-Джоунс взела участие и бил изумен от хубостта й.

След това холивудската актриса не един път споделя, че тази година била най-съдбоносната в живота й, тъй като в границите на 12 месеца тя съумяла да стартира сполучлива кариера в Холивуд и да се запознае с бъдещия си брачен партньор. През 2000 година двамата влюбени подписват брак, а по-късно на бял свят се появяват и двете им деца – синът им Дилън и щерка им Карис.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР