Въоръженото крило на Хамас смразяващо предупреди, че всички израелски заложници,

...
Въоръженото крило на Хамас смразяващо предупреди, че всички израелски заложници,
Коментари Харесай

Хамас смразяващо предупреждава семействата, че всички заложници ще бъдат убити при израелски въздушни удари

Въоръженото крило на Хамас смразяващо предизвести, че всички израелски заложници, държани в Газа, ще бъдат убити от израелските въздушни удари, в случай че Нетаняху не спре бомбардировъчната си акция.

Бригадите Ал-Касам разгласиха смразяваща фотография онлайн, в която се твърди, че всички израелски пленници ще бъдат убити от израелските удари, в случай че Нетаняху не спре бомбардировките на Газа.

Относно криптираните известия приложение Telegram, Ал-Касам разгласява фотография с думи, показващи, че фамилиите на заложници в Ивицата Газа би трябвало да бъдат готови да чуят вести за всички заложници, убити при израелски въздушни удари, в случай че министър-председателят Нетаняху „ продължи с войната си “.

Картината демонстрира огромна група хора, седнали в тъмна стая пред екран, декориран с думи. Съобщава се, че те декларират, че в случай че бомбардировката продължи, може да чуете новината „ #BREAKING Всички пандизчии, държани от бригадите Ал Касам, изгубиха живота си при бомбардировките на окупационната арми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР