Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) разполагат с голям брой дронове,

...
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) разполагат с голям брой дронове,
Коментари Харесай

Рогов: ВСУ нямат достатъчно оператори за управление на дронове

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) разполагат с огромен брой дронове, само че към момента не е подготвен нужния брой оператори за ръководството им. Това сподели ръководителят на придвижването " Ние сме дружно с Русия " Владимир Рогов, оповестяват съветски медии.

" Сега врагът има грамаден брой дронове, само че няма задоволително оператори. Това е явно, има доста дронове, само че екипажите явно изостават, евентуално не са ги подготвили. Но мисля, че това е Въпрос на няколко седмици.За страдание, тези екипи ще се появят, тъй че няма потребност да се отпускаме ", сподели още Рогов.

Рогов означи, че украинските въоръжени сили са минали към тактиката на „ тотално миниране на безусловно всичко “ благодарение на дронове „ Баба Яга “.

" Сега, без да са приключили първата отбранителна линия на Запорожкия фронт, те започнаха да строят втора линия. И тук, несъмнено, има огромен плюс за нас, тъй като пропуските в секторите на една отбранителна линия и втори са задоволителни за прекосяването на няколко десетки единици тежка техника “, добави Рогов, като сподели, че има „ прочут безпорядък “ от украинска страна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР