Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) обявиха, че са свалили 11

...
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) обявиха, че са свалили 11
Коментари Харесай

Нова руска атака в Одеса, улучена е жилищна сграда

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) оповестиха, че са свалили 11 от 14 ударни дрона " Шахед ", изпратени през нощта от Русия, съобщи Укринформ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12492
Безпилотните летателни апарати са били пуснати от региона на съветското черноморско крайбрежие и от окупирания Крим. 11 от тях са били унищожени над южните Одеска и Николаевска област, споделиха украинските военновъздушни сили в " Телеграм ".

Тази нощ Одеска област бе атакувана за повторно в границите на часове, съобщи по-рано кореспондентът на Българска телеграфна агенция в районния център.

Впоследствие локалните управляващи оповестиха, представени от Укринформ, за вреди по жилищен блок и изгорели склади. Един човек е настанен в болница с изгаряния, а различен е получил здравна помощ на място и е отказал да бъде приет в болница.

В ударено от дронове дружество в Днепропетровска област на изток е избухнал пожар. Огънят към този момент е сподавен, оповестиха локалните управляващи, представени от Укринформ. Атаката е била осъществена в региона на Кривой рог - родния град на украинския президент Володимир Зеленски, който навършва през днешния ден 46 години.

Украинските военновъздушни сили оповестиха още, че Русия е изстреляла от южната Белгородска област четири ракети С-300 по посока на североизточния украински град Харков и на окупирания Донбас.

Генералният щаб на ВСУ заяви в постоянната си утринна сводка за 58 сражения през последните 24 часа, съобщи още Укринформ. Ситуацията на фронта като цяло е останала непроменена.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР