Въоръжените сили на Украйна водят тежки битки, отблъсквайки атаките на

...
Въоръжените сили на Украйна водят тежки битки, отблъсквайки атаките на
Коментари Харесай

Президентът на Украйна Зеленски предлага оръжие на всеки, който иска да подкрепи военнослужещите

Въоръжените сили на Украйна водят тежки борби, отблъсквайки офанзивите на съветската войска в цялата страна. Украинските военнослужещи се нуждаят от поддръжката на жителите. Това съобщи президентът Владимир Зеленски по време на брифинг в кабинета на президента.

Зеленски акцентира, че ще бъде предоставено оръжие на всички жители, които желаят да защитят суверенитета на Украйна.
„ Нашите военнослужещи се нуждаят от тази поддръжка. Основното е, че те се нуждаят от поддръжката на нашето население. Имаме войска от мощни хора. Нашето население също е мощна войска. Така че подкрепете нашите военни “, сподели Владимир Зеленски.

„ Врагът понесе тежки загуби. Загубите на съперника ще бъдат още по-големи. Те пристигнаха в нашата земя. Украйна е атакувана от север, изток и юг. Атакуват от въздуха. Защитата работи. Днес армията и националните солидарността е основата на украинската държавност “, сподели президентът.

" Бъдещето на нашия украински народ зависи от всеки жител. Всеки, който има военен опит и може да се включи в защитата на Украйна, би трябвало да пристигна в съответните центрове. Министерството на вътрешните работи ще включи ветерани в отбраната на страната ", сподели той. Президентът също по този начин прикани жителите да се причислят към кръводаряването за ранени бранители.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР