Въоръжените сили на Украйна съобщиха подробности за . Военновъздушните сили

...
Въоръжените сили на Украйна съобщиха подробности за . Военновъздушните сили
Коментари Харесай

Украйна: Свалихме 12 от 18 шахеда, има жертви


Въоръжените сили на Украйна оповестиха детайлности за. Военновъздушните сили на Украйна са записали пускове на 18 ирански безпилотни самолета " Шахед " -136/131 от югоизточно направление (Приморско-Ахтарск, Краснодарски край).

Според въоръжените сили на Украйна подразделения на зенитно-ракетните войски, бойната авиация и мобилни огневи групи са унищожили 12 шахеда. Къде са попаднали другите шест дрона, военните не оповестяват.

По-рано управляващите на Днепропетровска област оповестиха за гибелта на двама души вследствие на нощно нахлуване. Според тях това се е случило заради обстоятелството, че останките от един от дроновете са паднали върху кола, която се е движила по автомагистралата.

Припомняме, че в събота след обяд бе обявено за, което се намира покрай брега на Азовско море.

Губернаторът на региона Вениамин Кондратиев тогава не заяви за повода за детонацията, като съобщи, че няма жертви измежду локалното население, както и вреди по инфраструктура.

Според оценки на хоеа, видели размера на кратера, става дума за попдение на ракета. Украйна разполага с, които могат да поразяват цели на до 250 километра и се изстрелват от въздуха,

Междувременно бе обявено, че жертвите на са станали 10, откакто тази заран е било открито тялото на жена,
 Рогозин: Пленихме английска ракета Storm Shadow
Рогозин: Пленихме английска ракета Storm Shadow

Няма удостоверение от самостоятелна медия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР