Въоръжените сили на Украйна през следващите пет месеца ще имат

...
Въоръжените сили на Украйна през следващите пет месеца ще имат
Коментари Харесай

Financial Times: САЩ виждат следващите пет месеца като решаващи за Украйна

Въоръжените сили на Украйна през идващите пет месеца ще имат последния късмет да извърнат хода на войната, Financial Times. Според изданието този път ще бъде решителен, защото Киев в този момент е получил допустимо най-хубавата помощ от началото на войната, и „ бюджетът на Съединени американски щати към този момент няма гъвкавостта да продължи да изписва чекове ".

Съюзниците на Киев се притесняват, че военната поддръжка за въоръжените сили на Украйна скоро ще доближи своя връх и считат, че авансово утвърдените пакети от помощ са задоволителни, с цел да обезпечат на Украйна това, от което се нуждае за идващите пет месеца. Един от събеседниците на FT сподели, че настоящето равнище на поддръжка може да се резервира най-много две години.

Някои чиновници в администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън показаха мнение, че актуалната обстановка дава опция на Украйна да стартира договаряния.

Официални лица от Украйна и Европа удостоверяват оценката на Съединени американски щати, че Киев надали ще реализира политическите си цели на бойното поле тази година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР