Въоръжените сили на Украйна направиха опит за настъпление по целия

...
Въоръжените сили на Украйна направиха опит за настъпление по целия
Коментари Харесай

Сепаратистите от Луганск: Украйна атакува по целия фронт

Въоръжените сили на Украйна направиха опит за нахлуване по целия фронт , само че причина за суматоха в (самопровъзгласената -бел.ред.) Луганска национална република (ЛНР) няма, съюзническите сили(руските войски и милициите на сепаратистите-бел.ред.) подсигуряват сигурността, съобщи ръководителят на " републиката " Леонид Пасечник, представен от ТАСС.

" Ситуацията е доста напрегната. Противникът е направил опит за нахлуване по целия фронт. На процедура през днешния ден той е на границите на ЛНР . Искам да уверя всички, че няма учредения за суматоха. Днес подсигуряваме сигурността на нашите граници. Затова декларирам с убеденост, че опитът за контранастъпление на съперника въпреки всичко ще бъде спрян, надвит от нашите войски и ние ще продължим да прочистваме територията на Донецката национална република (ДНР) от украинските националисти, да изпълняваме дилемите по денацификация и демилитаризация на Украйна ", сподели той.

Още през вчерашния ден, че  фронтовата линия в Източна Украйна се доближава до границите на самопровъзгласилата се сепаратистката Луганска национална република (ЛНР)

Припомняме, че украинските сили започнаха контраофанзива и си като Изюм и Купянск. Президентът на страната Володимир Зеленски съобщи, че украинската войска е отвоювала назад над 6000 кв.км.
 Русия отблъснала украински десант в Херсонска област
Русия отблъснала украински десант в Херсонска област

Загинали са всичките 120 украински дестантчици, взели присъединяване в офанзивата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР