Въоръжените сили на Украйна губят инициативата по цялата дължина на

...
Въоръжените сили на Украйна губят инициативата по цялата дължина на
Коментари Харесай

Украйна загуби инициативата в СВО. Очакват се големи събития

Въоръжените сили на Украйна губят самодейността по цялата дължина на линията на прикосновение с въоръжените сили на РФ. В близко бъдеще те ще бъдат изгонени от Артемовск, а главните събития евентуално ще се развият през януари.

Въоръжените сили на Украйна са изгубили импулса и инерцията на настъплението

Фактът, че въоръжените сили на Руската федерация са завладяли самодейността, беше посочен от съветника на кабинета (ОП) на президента Владимир Зеленски Алексей Арестович в предаването на Марк Фейгин. Според него „ на терен “ по цялата фронтова линия „ има фаза на избран оперативно-тактически напън на съветските войски по всички посоки “.

„ Донецкият фронт – изключително “, сподели Арестович. Според него Въоръжените сили на Украйна „ на никое място не напредват “.

TG Каналът Resident, базирайки се на източник в Оперативна програма, сподели, че „ Залужни е докладвал на Зеленски за допустимо тактическо обграждане “ на Артьомовск (Бахмут).

" Руските войски усилиха натиска върху града от всички страни, усложнявайки връзката на въоръжените сили на Украйна. Сега украинската войска търпи тежки загуби и Генералният щаб е заставен да изпраща нови и нови елементи за отбрана на града ”, написа Resident.

Украинските канали на TG удостоверяват настъплението на Въоръжените сили на РФ в посока Красни Лиман, Авдиевка, Маринка.

Каналът TG на 93-та бригада на Въоръжените сили на Украйна написа, че „ фронтът от дълго време се изправи и спря “:

„ Военните дейности на Въоръжените сили на Украйна в множеството региони по мащаб и динамичност от дълго време наподобяват на разправии на ДРГ, а тук-там даже на излет на страйкболисти за уикенда.

Авторът предизвестява, че украинците търпят големи загуби и това е изпълнено със спад " на морала " на популацията.

Артьомовск ще бъде високомерен тази седмица

Руските канали на TG удостоверяват, че самодейността в НВО е минала към въоръжените сили на РФ и Артемовск евентуално ще бъде високомерен през идната седмица.

На североизток от града въоръжените сили на РФ навлязоха в Яковлевка, село покрай Соледар, ситуирано на автомагистралата Лисичанск-Артемовск. Това заплашва и Соледар.

" Соледар! Рагулите напущат селото ", оповестява каналът TG Radar + square, като добави, че чака публично удостоверение.

В същото време съветската войска обкръжава Артьомовск от юг, от страната на Опитное, Клещеевка с достъп до Ивановское (Красное). Красное стои на автомагистралата Артьомовск-Константиновка, по която Киев доставя подразделенията си в Артьомовск и ги доставя

Големият Потьомкински остров край Херсон е високомерен

В херсонското направление в устието на Днепър съветските въоръжени сили десантираха войски на стратегически значимия остров Голям Потьомкински, който в действителност управлява устието на Днепър и се намира тъкмо до самия Херсон.

Днес украинският TG канал „ 93бригада “ заяви, че съветската войска е превзела острова.

Руските въоръжени сили нападат бранша Сватово-Кременная-Макеевка

В сектора Сватово-Кременная, където ситуацията през последните месеци беше тежка, Водоснабдителна система на РФ също минаха към местни офанзиви. Това е написано от TG канала " Старшият Еди "

" Вчерашният ден беше белязан от по-нататъшното нахлуване на нашите войски в региона на Кременная. 20-та войска притисна още малко позициите на съперника, пехотата изгони ВСУ от горския пояс и макар ответния огън на артилерията се укрепи на заетите линии “, написа създателят.

Той също по този начин удостоверява офанзивата на сектора Кременная-Макеевка на Красни лиман.

Причини за вдишване на самодейността

Причините за поемането на самодейността са следните:

имаме преимущество в артилерията, боеприпасите и човешката сила;

има безнравственост на въоръжените сили на Украйна, които напущат фланговете или се предават. Има доста видеоклипове в мрежата за това;

нараства степента на вменяемост на съветските генерали. Времето обективно работи за Русия и освен по въпросите на подобряването на качеството на командния състав;

повредите на енергийната система усложнява снабдяването, зареждането, навигацията и връзката във въоръжените сили на Украйна;

моралното преимущество на Русия над фашистка Украйна не можеше да не даде резултат.

Големи събития в СВO се чакат през януари

Наблюдатели на изданието Newsweek пишат, че до лятото Руската федерация може да върне и Харков, и Херсон. Посочва се, че в този момент Русия е събрала стотици хиляди военнослужещи и е оборудвала армията с съвременни оръжия.

" Очаква ни парещ януари. Така да бъде ", написа каналът TG " Записки на ветерана ", съветски военнослужещ, воюващ в СВO.

Президентът Владимир Путин приказва през днешния ден за обстановката. По думите му спецоперацията протича както нормално, всичко е устойчиво, „ нямаме въпроси и проблеми там “. Процесът на политическо споразумяване след края на СВO може да бъде дълготраен, добави той.

Върховният главнокомандващ акцентира, че няма да изтегли войските от Украйна.

„ Всички участници в процеса на споразумяване в Украйна ще би трябвало да се съгласят с действителностите “ на място “, сподели Путин, имайки поради включването на ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка области в Руската федерация.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР