Въоръжените сили на Турция са били и си остават основен

...
Въоръжените сили на Турция са били и си остават основен
Коментари Харесай

Ердоган: Въоръжените сили на Турция са основен гарант за безопасността на държавата ни

Въоръжените сили на Турция са били и си остават главен поръчител за сигурността на страната, съобщи през днешния ден турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва, представен от Българска телеграфна агенция.

Той приказва на гала по връчването на дипломи на приключилите Военно-морското и военно-въздушното учебно заведение към Университета за национална защита.

Президентът загатна и провокациите, пред които е изправена Турция сега. 

Много добре осъзнаваме същинските аргументи, които стоят за опитите за нарушение на правата на Турция в Източното Средиземноморие. Наясно сме и с задачите на силите и кръговете, които в този момент гратис въоръжават терористите край границите на Турция, макар че преди отказваха да дадат оръжия на Анкара против възнаграждение, съобщи Ердоган.

Турският водач окачестви провокациите (от страна на Гърция - бел. ред.) против турските военновъздушни сили в Егейско море като " част от проект за дестабилизиране на района ".

Виждаме също по този начин на кого оказва помощ НАТО през днешния ден, до момента в който преди време не оказваше подобаваща поддръжка на Турция в изискванията на възходящи закани за националната й сигурност, сподели той.

Ердоган добави, че Турция залага на развиването на отбранителната индустрия, с цел да отговори по нужния метод на заканите за националната й сигурност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР