Въоръжените формирования на Украйна са нанесли масиран удар по военната

...
Въоръжените формирования на Украйна са нанесли масиран удар по военната
Коментари Харесай

Украйна нанесе масиран удар по ПВО в Луганск

Въоръжените формирования на Украйна са нанесли масиран удар по военната част на Противовъздушна отбрана, която обезпечава сигурността на Луганск, заяви офицерът от Народната милиция на ЛНР Андрий Марочко.

Марочко съобщи в Telegram, че са „ взети всички ограничения за гарантиране на сигурността на цивилните “. Както написа Марочко, украинските сили " дълго време се опитваха да нанесат удари по сериозна гражданска инфраструктура " в Луганск, само че " опитите бяха прекъснати с помощта на координираните дейности на силите за противовъздушна защита ".

„ Въпреки обстоятелството, че няколко украински ракети са достигнали задачата, небето над Луганск се управлява от аварийни сили “, сподели той. Марочко сподели, че Украйна, " откакто удари тези, които подсигуряват сигурността на цивилните ", още веднъж " сподели своята терористична природа ".

Виталий Кисельов, помощник-министър на вътрешните работи на ЛНР, сподели, че „ е осъществено нахлуване с ракета „ Точка-У “. „ По-точно, евентуално бяха три. Те летяха на шпации от безусловно секунди “, сподели той. Киселев допусна, че системите за противовъздушна защита „ не могат да разпознаят задачите, защото има няколко от тях по едно и също време “ и „ Противовъздушна отбрана ги приема за една “. „ Ударът е бил нанесен, евентуално, от региона сред Артемовск и Соледар “, сподели той, представен от ТАСС.

Припомняме, беше обявено, че силите за противовъздушна защита на ЛНР, по предварителни данни, са свалили над града ракета " Точка-У ". Голям пожар избухна северно от Луганск. Беше маркирано, че звуците от детонации се чуват в целия Луганск. Съдейки по тяхната периодичност и темперамент, има експлозия на муниции.

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР