Въоръжени мъже отвлякоха 23 души от рехабилитационна клиника за наркомани

...
Въоръжени мъже отвлякоха 23 души от рехабилитационна клиника за наркомани
Коментари Харесай

23-ма са отвлечени от клиника за наркомани в Мексико

Въоръжени мъже отвлякоха 23 души от рехабилитационна клиника за наркомани в централно Мексико, като по-късно освободиха 13 от тях, някои с пострадвания, оповестиха публични представители.
Очевидци настояват, че огромна група въоръжени бандити са пристигнали в клиниката за рехабилитация в Ирапуато, щата Гуанахуато, с няколко автомобила са щурмували оборудването.
"Имаме лист с 23 (жертви), от които 13 са се появили още веднъж, а 10 към момента липсват ", съобщи прокурорът на Гуанахуато Карлос Замарипа пред публицисти.
„ Някои от тях са ранени и, разбираемо, са нямат предпочитание да приказват за случилото се “, сподели прокурорът.
Гуанахуато, промишлен и туристически център, е все по-силно обиден от жестока престъпност, обхванало огромна част от Мексико.
Президентът Андрес Мануел Лопес Обрадор се бори да овладее насилието, отговорност за което значително носят мощните наркокартели в Мексико.
Правителството на Обрадор претърпя низ от провали в битката с престъпността неотдавна, в това число след убийството на девет дами и деца от американско-мексиканска мормонска общественост и несполучливият опит за арест на сина на един от босовете на наркокартелите в Мексико Хоакин "Ел Чапо " Гусман.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР