Въоръжена нападна фризьорка и се барикадира в ателието ѝ във

...
Въоръжена нападна фризьорка и се барикадира в ателието ѝ във
Коментари Харесай

България не помни такъв скандал между две жени

Въоръжена атакува фризьорка и се барикадира в ателието ѝ във Велико Търново. Екшънът се разиграл тази заран в един от оживените квартали на града, само че завърши едвам довечера, откакто полицията съумя да изведе похитителката невредима.

Нападателката, на възраст сред 40 и 50 години, нахлула във фризьорското ателие към 9:30 часа. По непотвърдена информация първо стреляла с револвер в пода, след което с оръжието блъснала фризьорката по главата.

Нападнатата съумяла да избяга и да се скрие във входа, откъдето подала сигнал на 112. През това време похитителката се заключила. Близо 10 часа продължиха опитите на полицията да склонят барикадиралата се да отключи. Едва довечера тя бе изведена невредима.

По непотвърдена информация двете дами имали сметки за почистване, за които сега водят правосъдни каузи. На този стадий от полицията отхвърлят детайлности. Въоръжената е арестувана за разпит в полицията, заяви bTV. Пострадалата е с два шева на главата и към този момент е освободена за домашно лекуване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР