Въоръжен с пушка нападател откри огън в магазин от веригата

...
Въоръжен с пушка нападател откри огън в магазин от веригата
Коментари Харесай

Полицаи застреляха мъж, открил стрелба в магазин в САЩ

Въоръжен с пушка нападател откри огън в магазин от веригата за търговия на дребно " Таргет " в град Омаха в американския щат Небраска и бе убит от полицията, написа Reuters. Не се оповестява за други жертви с изключение на убития от полицията нападател.
Прочетете още
" Пристигналите на място служители на реда са простреляли обвинения, въоръжен с пушка. За момента не са открити жертви в магазина на " Таргет " или в локални лечебни заведения ", се споделя в известието на полицията.

Въоръженият с полуавтоматична пушка от вида АР-15 мъж е разкрил огън в магазина на " Таргет ", карайки уплашените клиенти и чиновници да потърсят прикритие. Управата заяви, че е съумяла да изтегля всички от магазина, който ще остане краткотрайно затворен, до момента в който детективи и криминалисти вършат оглед.

Според началника на полицията Тод Шмадерър мъжът е носел " премного муниции " и съгласно свидетелски показания е стрелял неведнъж. Още не е известно дали той е стрелял по някого в магазина.

По думите на полицейския шеф не са открити други жертви или ранени. Полицаите са претърсили целия магазин, тъй като някои от хората към момента се криели вътре.

" Магазинът ще остане краткотрайно затворен и през това време ще осигурим цялостна отплата на чиновниците и помощ от психолог за всички, които се нуждаят ", сподели представител на " Таргет " в изпратено по имейл изказване.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР