Въоръжен с пистолет бял мъж е прострелял тримата младежи на

...
Въоръжен с пистолет бял мъж е прострелял тримата младежи на
Коментари Харесай

Простреляха трима колежани от палестински произход в САЩ

Въоръжен с револвер бял мъж е прострелял тримата младежи на улицата покрай Университета на Вермонт в събота вечерта, след което е избягал, уточни в изказване полицията в Бърлингтън.

 

" Двама от ранените са американски жители, а третият е с позволение за непрекъснато престояване, като и тримата са 20 годишни, добави полицията. Двама от младежите са носили куфии, обичайни арабски черно-бели кърпи за глава, по време на офанзивата, уточни полицията.

 

Двама от младежите са в устойчиво положение, а третият е тежко ранен. Тримата са били на посетители у фамилията на един от младежите за Деня на благодарността и са си говорили на арабски на улицата, когато са били нападнати, показва Асошиейтед прес.

 

" Без да продума, нападателят е създал минимум четири изстрела с револвер, след което е избягал ", сподели началникът на полицията в Бърлингтън Джон Мурад и добави: " И тримата колежани са били улучени, двама в торса, а третият в долните крака ".

 

Стрелбата идва на фона на нарастване на случаите на антиислямска и антисемитска основа в Съединени американски щати, отприщени от войната сред Израел и " Хамас ", почнала на 7 октомври, показва Ройтерс.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР