Въоръжен с името и парите на Васил Антонов, от няколко

...
Въоръжен с името и парите на Васил Антонов, от няколко
Коментари Харесай

Внук на червен сексманиак цепи БСП в Плевен. Иван Мандински, с прякор “Погребалния агент” подкупвал социалисти да работят за “Левицата”

Въоръжен с името и парите на Васил Антонов, от няколко дни Мандински бил засичан да привиква на спявки правилни социалисти от региона, уговаряйки ги да работят тихомълком в интерес на “Левицата ”, без да напущат партията-майка. В подмолната активност пръв съдружник му бил различен воин от обкръжението на аления барон - зам. регионалният шеф на Плевен Александър Трайков. Освен диплома за играч по гребане, за него се шушука, че имал тежки психологични проблеми и бил на крачка от освидетелстване и жълта брошура.

 

Двамата придумвали хора от Българска социалистическа партия да отклоняват партийни гласове по посока на Румен Петков и Мая Манолова, а също да изнасят вътрешна информация. За признателност той подсигурил великодушен бюджет и кариерни бонуси в бъдещо държавно управление, където конкурентната групировка възнамерявала да бъде патерица. Дребният на тип и по дух апаратчик не се свенял да спряга името на президента Радев във всяко второ изречение, кълнат се притискани от него социалисти.

 

Мандински беше щракнат на конгреса паралелно с към този момент отлюспените приятели, само че неугледната му визия го направи неузнаваем за фоторепортерите. Днес, към момента с партийна брошура в ръка, той продължавал кариерата си на отстъпник и изменник, гневят се остарели партийци. На предните парламентарни избори младежът беше обвинен, че прелива гласове за “Български напредък ” на ген. Янев, а на вота през ноември играел в интерес на Мая Манолова, напомнят паметливи.

 

 

Верният чиновник на Васил Антонов криел тежка фамилна обремененост, допълват партийните му врагове. Баща му страдал от нелечим алкохолизъм и от дете погребалния сътрудник ставал очевидец на грозни изстъпления и фамилен тормоз. Единствената горделивост бил дядо му, който по времето на Бай Тошо заемал длъжността началник на градския съвет на Българска комунистическа партия в Плевен. Внукът обаче пропущал срамния факт, че прародителят бил позорно изключен поради пристрастеността си към порно касети и списания. Наглед почтеното занимание на дъртия болшевик взело застрашителни размери и той неведнъж бил хващан от погнусените си приятели с ръка в гащите. Старият перверзник тормозил с мръсни подмятания служителки, продавачки и даже чистачки в града, а доносите за извратения му адет станали причина освен да го изключат от партията, само че и постоянно да го викат на доклад при кварталния отговорник, редят плевенските зевзеци.

Източник: crimesbg.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР