Въоръжен мъж взе седем работници за заложници във фабрика на

...
Въоръжен мъж взе седем работници за заложници във фабрика на
Коментари Харесай

Въоръжен мъж взе седем заложници във фабрика на Procter & Gamble в Турция

Въоръжен мъж взе седем служащи за заложници във фабрика на Procter & Gamble в Турция като митинг против войната в Газа, заяви полицията.

Заподозреният нахлу в главната постройка на завода в Гебзе в четвъртък към 14:20 часа. локално време, държайки седем души на прицел, до момента в който останалите чиновници избягали, съгласно турската осведомителна организация IHA.

„ По-рано през днешния ден евакуирахме нашето оборудване в Гебзе и работим с локалните управляващи за разрешаване на незабавна обстановка със сигурността “, се споделя в изказване на основаната в Съединени американски щати Procter & Gamble. „ Безопасността на чиновниците на P&G и нашите сътрудници е наш главен приоритет. “

Твърди се, че обвиненият, който към момента не е разпознат, е прескочил оградата към завода и е набелязал чиновници в отдела за разчистване и персонална хигиена на фабриката.

В обществените медии са качени непотвърдени видеоклипове на сцената, като хипотетичният стрелец крие лицето си, до момента в който рисува със спрей своята поддръжка за Палестина по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР