Въоръжен мъж е стрелял по тичащи израелци от преминаваща кола

...
Въоръжен мъж е стрелял по тичащи израелци от преминаваща кола
Коментари Харесай

Нападател рани израелец на Западния бряг

Въоръжен мъж е стрелял по тичащи израелци от преминаваща кола на кръстовище покрай окупирания град Рамала на Западния бряг във вторник, оповестиха медици, а израелските военни блокираха пътищата и започнаха търсене на стрелеца, предава Ройтерс.

Израелските незабавни медици оповестиха, че са оказали помощ на 28-годишен юноша с пострадване на ръката, преди да го трансферират в болница . Той е тичал с група с други израелци в памет на починали бойци, когато израелците почитат паметта на починалите си военни във вторник .

Стрелбата е станала по път 60, основната автомагистрала в окупирания Западен бряг, която минава около някои огромни израелски селища.

Това е следващият случай в ескалиращото израелско-палестинското принуждение, с чести военни набези и принуждение от страна на израелски заселници на фона на поредност от палестински набези.

В понеделник, ранявайки петима души, в това число 70-годишен мъж, който остава в тежко положение. По-рано израелски бойци убиха палестинец по време на нахлуване в окупирания Западен бряг. Повече от 90 палестинци и минимум 19 израелци и чужденци са били убити от януари насам.
 Израелски бойци гръмнаха двама въоръжени палестинци Обновена
Израелски бойци гръмнаха двама въоръжени палестинци

Израел затваря Храмовия рид за немюсюлмани до кая на Рамазана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР