Въоръжен мъж е арестуван тази сутрин на територията на замъка

...
Въоръжен мъж е арестуван тази сутрин на територията на замъка
Коментари Харесай

Заадържаха въоръжен мъж в замъка Уиндзор

Въоръжен мъж е задържан тази заран на територията на замъка Уиндзор, където кралица Елизабет II е чествала Рождество със фамилията си. Мъжът е носел оръжие и се е промъкнал в кралската резиденция, заяви The Sun.

Кралицата е била в замъка със сина си принц Чарлз и брачната половинка му Камила, както и с принц Едуард и брачната половинка му Софи. Замъкът се намира на един час път с кола западно от центъра на Лондон.

Охранителите на замъка са уведомили Кралицата за случая, а началникът на локалната полиция Ребека Миърс по-късно заяви, че следствието му продължава. Мъжът е бил на 19 години.

„ Мъжът е задържан по съмнение за щурм, посягане върху предпазен обект и владеене на оръжие “, добави Миърс. „ В момента той остава в ареста. Можем да потвърдим, че от момента на влизането на мъжа на територията на Уиндзор той не е влизал в никакви други здания. "

По-рано през днешния ден монархът пропусна службата в църквата „ Свети Георги “ в Уиндзор. Това е първата Коледа на Кралицата от 73 години насам без брачна половинка й принц Филип, който умря по-рано тази година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР