Въоръжен грабеж е извършен тази нощ на бензиностанция в Стара

...
Въоръжен грабеж е извършен тази нощ на бензиностанция в Стара
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЯ: Извършителят на въоръжения обир на бензиностанция в Стара Загора е с богато криминално минало

Въоръжен обир е осъществен тази нощ на бензиностанция в Стара Загора. Мъж е влезнал с оръжие в обекта, който се намира на един от входовете на града, заплашил касиера и взел към 2000 лева, които са били в касата. Извършителят е арестуван.

Грабежът става към 1 ч. тази нощ. Маскиран мъж, облечен с тъмни облекла, влиза на бензиностанция в Стара Загора, на изхода на града в посока Казанлък. Той заплашва касиера, който е заставен да отвори касата, в която е имало към 2000 лева Извършителят е бил въоръжен.

" Става въпрос по-скоро за оръжие от вида на хладните, не за огнестрелно оръжие.То сега се обяснява и се събират доказателства ", сподели Живко Коцев - гл. секретар на Министерство на вътрешните работи.

Веднага след обира, служителят на бензиностанцията подава сигнал. След заградителни мероприятия е сбъднат обход в региона на местопроизшествието. Полицията залавя причинителя, който се мъчи да осуети полицейската инспекция и оказва опозиция. След като е арестуван е открита самоличността му – 31-годишен мъж с богато престъпно досие.

" Грабеж, две обири, има присъда, която не е приведена в осъществяване и са събрани задоволително доказателства за неговата отговорност”, добави Живко Коцев - гл. секретар на Министерство на вътрешните работи.

В мъжа е открита открадната сума. Той е оголен за по-малко от един час.

" Искам да поздравя чиновниците от ОДМВР град Стара Загора за извънредно съответната, бърза и професионална интервенция в разкриването на тежко съзнателно закононарушение, каквото е обир. Наистина извънредно съответни - за по-малко от 5 часа те съумяха да открият причинителя и той все още е задържан”, разяснява Калин Стоянов - министър на вътрешните работи.

Предстои да бъде повдигнато обвиняване на 31-годишния мъж. Работата по случая продължава под надзора на Районна прокуратура - Стара Загора.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР