Въображението е мощен сексуален инструмент, който предизвиква голямо вълнение и

...
Въображението е мощен сексуален инструмент, който предизвиква голямо вълнение и
Коментари Харесай

Четири женски супер сексуални фантазии

Въображението е мощен полов инструмент, който провокира огромно неспокойствие и пристрастеност. Сексуалните мечти са безусловно естествени и участват както в мъжките, по този начин и в женските мозъци. Те се отнасят до опит от предишното или просто до секрети мечти, които желаете да се осъществен.

Кои са най-често срещаните мечти на дамите?

Секс с двама мъже

Една жена надали ще се осмели да осъществя тази фикция в реалност, само че както мъжете мечтаят за тройка, по този начин и дамите биха желали да опитат секс с двама мъже.

Секс на обществени места

Жените мечтаят да вършат секс на обществени места. Мисълта за секс, до момента в който непознати минават, може да развълнува и най-стеснителните дами.

Страстен сътрудник

Въпреки че всички дами желаят да вършат обич, няма нищо по-красиво от буйния секс. Жените мечтаят за див секс.

Поемане на контролa

Жените фантазират по какъв начин мъжете преобладават в леглото, само че в това време от време на време желаят ролята да се смени, тъй че те да са преобладаващи.

Този термин е прочут като " комутатор " в света на БДСМ, което потвърждава, че няма правила и ограничавания върху половите мечти.

Интересен факт е, че дамите постоянно отхвърлят да вършат домашно порно видео, само че все пак фантазират, че във видеото ще наподобяват секси и съвършено.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР