Ваня Щерева навърши 51 години на 31 август. През последните

...
Ваня Щерева навърши 51 години на 31 август. През последните
Коментари Харесай

Ваня Щерева чукна 51 изоставена от младото си гадже и с 10 кила надолу

Ваня Щерева навърши 51 години на 31 август. През последните месеци певицата и писателка мина през нелек интервал, само че към този момент се стабилизира – и физически, и псхически. Тя прекара рождения си ден в комапнията на най-близките си хора и твърди, че е изцяло удовлетворена от живота си до този миг.

Неотдавна русокоската показа, че след раздялата с последното си гадже е изпаднала в меланхолия. За да комепнсира липста на мъж до себе си, тя почнала да се тъпче с храна и напълно изтървала ситуацията. Ваня достигнала такива размери, за каквито преди даже не си е и помисляла. Тя едвам се побирала в старите си облекла и даже най-широките й панталони почнали да я стягат. Щерева дори призна, че постоянно се вталявала с стратегиите за обработка на фотоси, с цел да докара от малко малко порядъчен тип за обществената мрежа. 

„ По едно време бях изгубила смисъла. Единственият източник на благополучие за мен бе храната. И по този начин, месец след месец погазване, един ден се качих в трамвай. Сигурна бях, че необятната тениска прикрива корема ми. Обаче момчето скочи от седалката и ми предложи своето място. Отказах, само че той: „ Седнете, седнете, вие в това състояние... ”  Първа алена лампа. След това потеглих да излизам, ами нямам какво да облека. Нищо не ми стои добре. Взимам едно шалваресто трикотажно панталонче. Преди го обувам – скачам в него. Сега едвам го нахлузвам – чеп! Не излязох. Цял следобяд плаках! ”, изповяда се риалити звездата от „ ВИП Брадър ”.

За да си върне положителното самочувствие, тя се свързала със собствен прочут фитнес инструктор, който изготвил особено за нея подготвителен и хранителен режим. Ваня се похвали, че от два месеца следва прецизно програмата и е отслабнала с близо 10 кг. Вече дори си разрешава да разгласява фотоси по бански без обработка.  „ Преди никога не бих пуснала такава фотография. Сега, откакто разгласих борбата ми с килограмите, за какво не?! Търпение и работа! ”, разяснява Щерева.

Нейни близки настояват, че тя изпаднала в меланхолия и почнала да се тъпче с храна поради раздялата с младия й другар – футболиста Борислава, който е на годините на щерка й Мила. Разлъката се е случила при започване на тази година. „ Това беше една поп фолк обич. Аз тръшнах вратата и го оставих да си мисли, че той е поставил края ”, споделяла е 51 - годишната русокоска. Тя по този начин и не съумяла да свикне с метода на живот на Борислав и с непрекъснатите му излизания с другари. От друга страна, неговите приятели му се подигрвали, че надали не спи с „ баба си ”. В последна сметка другите им възгледи и разбирания за живота ги разделили.

Щерева от много време си пада по млади лъвчета и не го крие. По време на присъединяване си в риалити шоуто „ ВИП Брадър ” тя хлътна по рапъра Йонислав Йотов – Тото. Макар че по думите й го харесвала единствено като другар, от надалеч си личеше, че има по-специални благосклонности към него. Според осведомени Ваня останала доста разочарована, когато изпълнителят почнал връзка с танцьорката Кристин Петринска, която по-късно му роди и дете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР