Ваня Щерева накара последователите си да изтръпнат от ужас след

...
Ваня Щерева накара последователите си да изтръпнат от ужас след
Коментари Харесай

Ваня Щерева претърпя инцидент и стресна последователите си

Ваня Щерева накара почитателите си да изтръпнат от смут по-късно, което им показа, че й се е случило тези дни. Певицата и актриса е претърпяла случай, който е могъл да приключи и много по-сериозно от това, което се е случило на процедура.

След като мина през обстойни прегледи и в този момент се възвръща, русокоската разказа до най-малката детайлност всичко, през което е предходна за секунди на пътя и остави без мирис почитателите си.

" Когато караш по трамвайните релси, само че в един миг би трябвало да отстъпиш място на трамвая. Винаги съм внимавала, оня ден също доста внимавах, само че то се случи. Гумата на колелото влезе в улея на релсата и се подхлъзна. Видях по какъв начин хвърча с главата надолу. Не че не посрещнах плочките с глава, посрещнах ги, само че преди този момент бях съумяла да омекотя удара, рискувайки ръката ", написа в профила си Щерева. И прибавя още:

" Много съм признателна на образованието ми в НАТФИЗ в тъкмо този миг - и най-много на проф. Сия Савинова, която ни научи по какъв начин да падаме в часовете по театрални придвижвания. Да наподобява като че ли се пребиваш, нали, да е като същинско, само че в действителност нищо да ти няма. Припомних си по какъв начин се правеше в секундите, в които падах.

С леки драскотини съм, никакво комоцио, ръката не е счупена, единствено навехната, и гипсовата шина ще е единствено за седмица. Това е отговор на всички персонални известия, мъчно пиша с лявата ръка, и не мога да отговоря на всички. Пазете се! Сега разбирам за какво природата ни е дала по две... две ръце, две очи, два крайници... тегаво е единствено с една. Бъдете цели, и в композиция по двама, по опция!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР