Ваня Костадинова, тъща на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, е

...
Ваня Костадинова, тъща на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, е
Коментари Харесай

В болница след побой: Тъщата на кмета на Цалапица твърди, че е пребита от баща му

Ваня Костадинова, тъща на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, е в болница със счупвания и синини след побой. Жената е в стрес от претърпяното, упреква за породените ѝ контузии бащата на кмета Данаил Данаилов.

„ По всичко си проличава, че се прикриват осъществените действия “, безапелационен бе синът на потърпевшата

Костадинова споделя, че преди 2 дни отишла да изиска подпомагане за решение на проблем в младото кметско семейство, само че не срещнала схващане от свата си.

„ Изхвърли ме по стълбите. Те са няколко стъпала. Блъска ме... Такава беше болката в рамото, че единствено се молих да спрат. А брачната половинка му от самото начало споделяше, че съм артистка и се върша, че ме боли. Той е двуметров мъж. Той ме хвана, подвигна и хвърли . Накрая имах възприятие, че изгубвам схващане. Само се молех да спре... “, твърди тъщата на кмета.

„ Аз се пробвах да се предпазя, само че ме застигна 10 години по-късно след раздялата “, изясни певицата. Вече 10 дни тя е в „ Пирогов “

Братът на пострадалата я открива в безпомощно положение на улицата пред къщата на семейство Данаилови и я съпровожда до незабавното поделение.

Въпреки болката, тъщата намира сили да брани положителното име на своя шурей: „ Той през тези години направи доста за селото. Има огромни упоритости. Иска селото в действителност да разцъфне, прави празници “.

Кметът на Цалапица първо отхвърли коментар, а след това призна, че не е участвал на абсурда. Бащата на кмета също отхвърли да застане пред камерата. В телефонен диалог сподели: „ Ако някой пристигна във вас и подвига кавги вечер, натрапен, в 20 ч. нагоре... Просто желаех да я избутам да си отива. Не съм желал никой да блъскам. Тя по стълбите се спъна “.

Двама роми го атакуват, до момента в който той седи на скамейка в парка

От районната прокуратура в Пловдив оповестиха, че се води следствие и занапред ще се  прецизира дали потърпевшата е бита, дали се е спънала или е блъсната на земята.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg