Ваня и Евгения Джаферович предизвикаха доста солени коментари в различните

...
Ваня и Евгения Джаферович предизвикаха доста солени коментари в различните
Коментари Харесай

Трите изпитанията, които направиха Джаферович семейство за пример

Ваня и Евгения Джаферович провокираха много солени мнения в другите риалити формати, в които участваха. Истина обаче е, че без значение дали ги харесват или не – едно не може да им се отхвърли, те са семейство за образец. Винаги дружно в хубави и сложни моменти, ето кои тествания заздравиха връзката им повече от всеки път:

3 Лицевата пареза

Едва на 22, Евгения получава пареза на лявата половина на лицето малко преди да роди щерка си Леа. Тогава подхваща лекуване, само че по-силно мисли за сполучливото раждане на първото си дете. По подигравка на ориста през 2021 година брачният партньор й Ваня също получава лицева пареза – късмет едно на милион да се случи и на двамата. „ Шеговито се назоваваме сем. Фациалис. Радвам се, че неговото лекуване мина сполучливо и през днешния ден няма и диря от парезата “, разяснява Жени и прибавя, че прекосяването през това тестване ги е направило доста мощни и свързани.

Виж още: Така се прави! Дани Петканов и Алекс Богданска - дружно на Коледа... поради сина им

2 5,2 по Рихтер в Загреб

Като на филм на Ваня и Жени им се наложило да преживеят и естествен прелом дружно. На 28 декември, 2020 година към 6:28 ч. земетресение с магнитуд 5,2 по Рихтер разклаща брутално Загреб. Семейство Джаферович са в къщата на майката на Ваня за празниците и претърпяват същински смут, мислейки си по какъв начин да изведат от вкъщи двете си деца. Епицентърът на труса е в град Сисак, локалните хора незабавно избягали на открито. „ Като цяло беше доста ужасно. След това последва и вторият трус, който беше към 4,9 или 4,7 по Рихтер ”, разяснява по-късно Ваня.

Виж още: Коя е същинската Антоaнет Пепе, новата огромна обич на Иво Карамански?

1 Заедно против хейта

Евгения понесе голяма хейт вълна след „ Игри на волята “, все пак Ваня беше компактно до нея и я отбрани в серия от постове. В обявата си той споделя за отрицателните страсти на фамилията през последните няколко месеца – „ Получихме и доста гадни мнения, закани и бяхме унизени. Повечето от тях бяха написани необразовано, с необяснима завист и ненавист, което ме кара от ден на ден да изгубвам вяра в това общество. Как може да мразиш някого, откакто не го познаваш и си го гледал единствено по телевизия? Как може да възпитаваш децата си по този метод? “. Въпреки големия негативизъм Жени и Ваня потвърдиха, че дружно са по-силни от всеки път.

Виж още: Българска Коледа: Генчо предложения над 20 индивида в Харманли, сподели неповторима домашна атмосфера 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР